NOVI SAJT EUROPA BUS VALjEVO

Od danas je aktivan novi sajt EUROPA BUS Valjevo. Novi sajt je visokih performansi i modernog dizajna i primarno je fokusiran na korisnike naših usluga, a istovremeno donosi detaljne informacije o našem preduzeću, delatnostima, redu vožnje, autobuskoj stanici itd.

Posebna pažnja je posvećena web aplikaciji za red vožnje koja će omogućiti posetiocima da brzo i lako izaberu tip prevoza i vreme polaska i dolaska na željeno odredište i da dobiju sve neophodne informacije.

Važna novina na koju bismo želeli da skrenemo pažnju je da je sajt optimizovan i prilagođen za sve uređaje, desktop računare, tablete, pametne telefone… Na sajtu su predstavljene sve delatnosti koje obavlja preduzeće EUROPA BUS počev od delatnosti obavljanja saobraćaja u međugradskom, međunarodnom i gradsko-prigradskom prevozu, do ugovorenog i vanlinijskog prevoza. Isto tako, prezentovane su i usluge tehničkog pregleda vozila, kao i usluge turističke agencije EUROPA TRAVEL i organizacije turističkih putovanja.

Preko sajta možete preuzeti i RED VOŽNjE android aplikaciju za mobilne telefone, a možete se povezati i sa fejsbuk stranicom Europa bus Valjevo.

Na sajtu možete još pronaći raspored polazaka i dolazaka sa Autobuske stanice Europa bus Valjevo, informacije o kupovini i rezervaciji karata, o uslovima za dobijanje legitimacija u našem prevozu, o aktuelnim promocijama, popustima, akcijama i još mnogo toga.

Pratite nas na našem sajtu, fejsbuk stranici, putem mobilne aplikacije i bezbedno i komforno se vozite sa nama.

Share:

Objavio

Europabus.rs

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/europabu/public_html/engine/core/Output.php:528)

Filename: core/Common.php

Line Number: 564

Backtrace:

Database Error

A Database Error Occurred

Error Number: 1264

Out of range value for column 'id' at row 1

INSERT INTO `/tmp` (`id`, `ip_address`, `timestamp`, `data`) VALUES ('72e34b7ed89676beb1abc2d913f992692b8c29bb', '35.172.230.21', 1720830156, '__ci_last_regenerate|i:1720830156;')

Filename: libraries/Session/drivers/Session_database_driver.php

Line Number: 216