NOVI SAJT EUROPA BUS VALjEVO

Od danas je aktivan novi sajt EUROPA BUS Valjevo. Novi sajt je visokih performansi i modernog dizajna i primarno je fokusiran na korisnike naših usluga, a istovremeno donosi detaljne informacije o našem preduzeću, delatnostima, redu vožnje, autobuskoj stanici itd.

Posebna pažnja je posvećena web aplikaciji za red vožnje koja će omogućiti posetiocima da brzo i lako izaberu tip prevoza i vreme polaska i dolaska na željeno odredište i da dobiju sve neophodne informacije.

Važna novina na koju bismo želeli da skrenemo pažnju je da je sajt optimizovan i prilagođen za sve uređaje, desktop računare, tablete, pametne telefone… Na sajtu su predstavljene sve delatnosti koje obavlja preduzeće EUROPA BUS počev od delatnosti obavljanja saobraćaja u međugradskom, međunarodnom i gradsko-prigradskom prevozu, do ugovorenog i vanlinijskog prevoza. Isto tako, prezentovane su i usluge tehničkog pregleda vozila, kao i usluge turističke agencije EUROPA TRAVEL i organizacije turističkih putovanja.

Preko sajta možete preuzeti i RED VOŽNjE android aplikaciju za mobilne telefone, a možete se povezati i sa fejsbuk stranicom Europa bus Valjevo.

Na sajtu možete još pronaći raspored polazaka i dolazaka sa Autobuske stanice Europa bus Valjevo, informacije o kupovini i rezervaciji karata, o uslovima za dobijanje legitimacija u našem prevozu, o aktuelnim promocijama, popustima, akcijama i još mnogo toga.

Pratite nas na našem sajtu, fejsbuk stranici, putem mobilne aplikacije i bezbedno i komforno se vozite sa nama.

Share:

Objavio

Europabus.rs